top of page
Pijl Salomons Groep Wit schaduw-70.png

TOEGANGSCONTROLE

Beeldmerk Techniek.png
Salomons Techniek V-vorm59.png
Salomons Techniek V-vorm schaduw-64.png

Goed zicht op wie er waar en wanneer op je pluimveebedrijf zijn, is belangrijk. Je wilt dat je dieren, goederen en voorraden veilig zijn en beschermd zijn tegen inbraak of ander ongewenst bezoek. Daarom heeft Salomons Techniek Toegangscontrole ontwikkelt. Dit systeem zorgt dat de deuren van de stallen altijd op slot zijn en dat alleen bezoekers met een pasje/druppel de stal kunnen betreden. In tijde van bezoekersregeling door vogelgriepvoorschriften is er een scheiding tussen intern en extern. Zo kun je met één druk op de knop toegang voor externen blokkeren. Zo waarborg je dat je je aan de regels houdt en houd je je bedrijf, medewerkers en dieren veilig.  

ZO WERKT TOEGANGSCONTROLE

Salomons Groep Dronten Toegangscontrole2

1.

Bij elke deur of poort hangt een paslezer. Om de deur te openen houd je een pas of druppel voor de lezer, waarmee de deur opent. Deze mogelijkheid is er ook via bluetooth via je smartphone.  

2.

Bezoekers melden zich ook weer af na bezoek van de stal of het bedrijf (in tegenstelling tot de meeste andere systemen). Dit registreert heel nauwkeurig hoe lang wie waar binnen is geweest. Hiermee borg je de bezoekersregistratievoorwaarde van de KAT en IKB-richtlijnen. 

Salomons Groep Dronten Toegangscontrole1

3.

Voordat medewerkers en bezoekers een druppel of pas krijgen moeten ze eerst instemmen met de huisregels. Hiermee sla je twee vliegen in een klap: je voldoet direct aan de voorwaarden binnen het IKB- of KAT-regelement en je handhaaft je eigen hygiënevoorschriften.  

4.

Als manager van het bedrijf ontvang je notificaties wanneer een voerauto zich meldt. 

Salomons Groep Dronten handel 56.jpg

5.

Als manager heb je realtime inzicht in waar jouw medewerkers en bezoekers zich bevinden en welke deuren en poorten open staan of dicht zijn.   

6.

Het instellen van een alert is mogelijk. Bijvoorbeeld: wanneer een bezoeker of medewerker langer dan een uur in de stal is, collega’s een melding ontvangen om zo eventuele ongevallen of andere onverwachte gebeurtenissen in de stal tegen te gaan.  

Werking

IMPRESSIE TOEGANGSCONTROLE

Salomons Groep Dronten Toegangscontrole1
Beeldmerk Techniek_wit.png

Bij elke toegangsdeur op het erf hangt een kaartlezer. Door je pas of druppel er langs te halen gaat de deur van het slot. De kaartlezer hangt ook aan de binnenkant van de deur om op die manier van binnenuit te openen.

Impressie in praktijk

OVERZICHT

Accuraat en actueel inzicht in waar medewerker en bezoekers zich bevinden.

VOORDELEN

TOEGANGS-

CONTROLE

GASTVRIJ EN

PROFESSIONEEL

Snel ter plaatse zijn bij een melding aan de poort; efficiënte doorstroom van transporteurs en andere bezoekers aan het bedrijf. 

HOUDEN AAN

VOORSCHRIFTEN

Je kunt je gemakkelijker houden aan voorschriften in geval van vogelgriep of andere regels op gebied van wet- en regelgeving en hygiëne. 

VEILIG

Melding wanneer er mogelijk iets aan de hand kan zijn wanneer bezoeker of collega niet uitcheckt binnen de verwachte tijd. Deuren zijn automatisch op slot ter bescherming van dieren, mensen en goederen. 

OPTIMALISEREN

BEDRIJFSPROCESSEN

Door het systeem kun je arbeidsprocessen in tijdsduur meten. Zo kun je kijken waar controlerondes en/of andere werkzaamheden qua tijd efficiënter kunnen. 

Voordelen
Salomons groep dronten techniek lichtpla

MEER WETEN?

Nieuwsgierig naar wat wij doen? Wil je meer weten of eens komen kijken? Dat kan. 

Updates

bottom of page