1/7

Klaasjan

"Mijn werkdag is best gevarieerd. Het ene moment kan ik met een overall aan, aan het sleutelen zijn of rondes door de stallen lopen. Het andere moment heb ik weer afspraken buiten de deur. Verder is het kantoor wel de plek waar ik mij vaak ophoud. 

 

Het leuke van mij rol is, dat ik alles kan doen. Waar mijn interesses liggen gaat op dat moment de focus  naar uit. Verder vind ik het fijn dat we met alle medewerkers echt een team zijn. Ook ben ik groot  voorstander van een horizontale organisatie. Daar voel ik mij het meest in thuis." 

57 Salomons_DSC0252.jpg

Ons team bestaat uit een aantal leuke, hardwerkende professionals. Klaasjan is ondernemer en baas van Salomons Groep Dronten. Leer hem hieronder beter kennen.

Leer de anderen kennen

Pluimvee

In onze pluimveebedrijven zorgen onze kippen dagelijks voor verse biologische, vrije uitloop- en scharreleieren. Onze Handel ontzorgt (pluim)veehouders als het gaat om transport en handel van mest. Onze Techniek voorziet in droogsystemen voor mest en compost, klimaat- en staltechnieken en automatisering voor het optimaal managen van een agrarisch bedrijf. 

Contact

0321 331 948

Info@salomons-dronten.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op social media:

FB_wit.png
Instagram_wit.png
LinkedIn_wit.png

Salomons Groep Dronten