top of page
Pijl Salomons Groep Wit schaduw-70.png

Hanneke

Ons team bestaat uit een aantal leuke, hardwerkende professionals. Hanneke is een van die mensen en werkt bij ons als directie secretaresse. Leer haar hieronder beter kennen.

Salomons Groep Dronten V-vorm blauw-56.p

"Mijn dag speelt zich voornamelijk op kantoor af. Dagelijks voer ik allerhande bedrijfsondersteun-ende en administratieve taken uit. 

Mijn werk is heerlijk afwisselend omdat ik voor de verschillende bedrijven de administratieve taken uitvoer. Ik ben blij dat ik deel uit kan maken van het bedrijfsproces, ook al is dit grotendeels achter de schermen. 


Ik werk met veel plezier bij Salomons Groep Dronten omdat de sfeer heel goed is. Er is een open communicatie, het team wordt bij veel beslissingen betrokken. Ook zijn er steeds weer groeimogelijkheden omdat we graag vernieuwen, kijken hoe het beter kan op alle vlakken (dier-welzijn, milieu, arbotechnisch, etc). We worden gewaardeerd en dat merk je.


Naast m'n werk om ben ik druk met ons gezin. Ik woon samen met mijn man en twee zonen en ben ten tijde van schrijven in verwachting van ons derde kindje. Als ik wat tijd voor mezelf heb, hou ik van creatieve uitspattingen en sport ik graag." 

0321-331948  

Hanneke@salomons-dronten.nl 

Hanneke Salomons Groep Dronten.png

Leer de anderen kennen

bottom of page