top of page
  • Foto van schrijverSalomons Groep Admin

Slimme mesthandel; zo pak je dat aan...

Bijgewerkt op: 17 feb. 2021

Het kan best een uitdaging zijn om zelf je mestafzet te regelen. Dit ziet Salomons Handel ook. Daarom investeren we al 20 jaar in een internationaal netwerk. We kennen we de route naar goede en betrouwbare afnemers. En maken met hen slimme afspraken en regelen langdurige, vaststaande tarieven voor mest. De vraag naar ‘onze’ mest is groot, maar het aanbod blijft soms nog achter. Onderdeel uitmaken van dit netwerk en genieten van de voordelen van samenwerken met ons en andere (pluim)veehouders? Laat je mesthandel dan door Salomons Handel verzorgen.


Internationaal netwerk

Het netwerk van Salomons Handel gaat tot ver over de Nederlandse grenzen. Waarom? Omdat veel buitenlandse afnemers geïnteresseerd zijn in de hoge kwaliteit van de Nederlandse mest. Voor de hoge stikstof, fosfaat en kaliwaarden, zeker wanneer de mest gedroogd is, trekken deze buitenlandse afnemers graag hun portemonnee.

Scherp tarief

Doordat we samenwerken met meerdere mestproducten kunnen we onze afnemers kwalitatieve mest bieden en continuïteit in aanbod. Slim samenwerken is hierin key. Wat we doen:

  • Slim combineren van afstand en kwaliteit. We kijken per moment wat voor jou de meest gunstige afnemer is in prijs en afstand. Deze elementen bepalen mede de gunstige prijs die je ontvangt voor je mest. Woon je dicht bij de mestverwerking, dan is de kans groot dat je geld gaat ontvangen voor je je mest.

  • Profijt van schaalgrootte Door ons grote, stabiele netwerk kunnen we (bijna) altijd voorzien in de vraag naar mest. Dit leidt tot slimme afspraken en scherpe tariefafspraken waar jij als mestproducent van profiteert.

  • We organiseren efficiënt. We organiseren efficiënt met onze verladers zodat we wachttijden tot het minimum beperken en scherpe prijsafspraken kunnen maken met verladers.


Snelle afname

Zit de mestloods bijna vol? Dan kun je dit tot een week van tevoren doorgeven via telefoon, WhatsApp of mail.

Hoe droger hoe voordeliger

Salomons Handel beloont mestproducten die een droog en kwalitatief product leveren. Lever je hele droge mest? Dan vindt afrekening plaats op de gemaakte afspraken en behaalde resultaten. Wil je meer weten over mestdrogen? Klik dan hier.

Ontzorgen

Het belangrijkste is dat Salomons Handel je ontzorgt in je mestafzet. Grip krijgen op de handel en goede tarieven is echt een uitdaging. Tijd en energie die jij wellicht liever steekt in andere zaken van je bedrijf en die zich lang niet altijd terugverdient. Lees hier de verhalen van Gert Jan en Johan en waarom zij zaken doen met Salomons Handel.

Eens kennismaken?

Benieuwd naar wat slimme mesthandel en onze samenwerking jou kan opleveren? Lees hier meer of zoek contact via: 0321 331 948 // info@salomons-dronten.nl

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page