top of page
  • Foto van schrijverSalomons Groep Admin

"We spreken dezelfde taal"

Bijgewerkt op: 25 jun. 2021

We werken samen met diverse samenwerkingspartners. Zo delen we expertise, netwerk en klanten om zo samen elke klant het best te bedienen. In dit artikel meer over de samenwerking met Elektro Technisch Buro Van de Beek. Dé partner als het gaat om ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties, waaronder onze de mestdroogsystemen en beluchtingstechniek. Niels van de Beek en Klaasjan Salomons vertellen over deze samenwerking.


ETB Van de Beek

ETB Van de Beek betekent veel in de agrarische sector als het gaat om ventilatie en klimaattechnieken in stallen en duurzame, optimale inrichting van stallen. Hun dienstverlening loopt van A tot Z. Zowel de aansturing en software als de daadwerkelijke plaatsing van de installaties zoals stroomaansluitingen, kasten, ventilatie, belichting, etc. Daarnaast hebben ze, wanneer nodig, een goed ingerichte storingsdienst. Zo kan er 24/7 op afstand of ter plekke worden meegekeken en worden zaken snel en goed opgelost.


Tekst gaat verder onder de foto.

Op de foto: Niels van de Beek, Klaasjan Salomons en een besturingskast van ETB van de Beek in een pluimveestal.

Mestdroogsystemen

Als het gaat om, bijvoorbeeld, de mestdroogsystemen weten Salomons en Van de Beek elkaar goed te vinden. Niels: “Mest is een redelijk agressieve omgeving voor installaties. Onze regelingen, voelers voor in de mest, maar ook onze sensoren zijn hier tegen bestand. Klaasjan haakt daar op in: “We zien nog te vaak gebeuren dat er materialen gebruikt worden die het niet redden in een omgeving met warmte, vocht of ammoniak. ETB heeft materialen die juist tegen deze specifieke invloeden goed bestand zijn.”


"Onze regelingen, voelers en sensoren zijn bestand tegen de agressieve omgeving van mest"

Modulair werken

Dat de samenwerking tussen Van de Beek en Salomons een ‘een-tweetje’ is, blijkt wel uit hoe beide partijen op elkaar zijn ingespeeld. Niels: “Met Klaasjan hebben we een soort ‘standaard’ opgezet. Dit is een gestructureerd, modulair pakket waaruit een installatie kan bestaan en waaruit Klaasjan dan samen met de klant een maatwerkoplossing samenstelt. Doordat deze uitwerking past bij de klant en bestaat uit modules zoals we die samen hebben uitgedacht, hebben we altijd de goede materialen mee als we ter plaatse komen. En weten we dat wat we doen werkt en goed op elkaar aansluit.” Klaasjan: “Deze manier van werken vergroot de betrouwbaarheid van het systeem, of het nu gaat om mestdrogen of beluchting, enorm. Zo bieden wij een product waar wij en de klant op kunnen rekenen.”


"Dit is een gestructureerd, modulair pakket waaruit een installatie kan bestaan en waaruit Klaasjan dan samen met de klant een maatwerkoplossing samenstelt.

Samenwerking

Het slim gebruiken van elkaars expertise en netwerk maakt dat Salomons en Van de Beek met elkaar kunnen lezen en schrijven. Niels: “We kennen Klaasjan al sinds 2011 en hebben inmiddels veel verschillende projecten samen gedaan. Klaasjan komt bij veel agrarisch ondernemers over de vloer en heeft een groot netwerk, ook als het gaat om de oplossingen voor de mesttransportbanden op de bedrijven waarin wij ook weer dingen kunnen betekenen. Los daarvan is Salomons technisch goed onderlegd, gaan ook zij voor kwaliteit en hebben ook zij een praktische, oplossingsgerichte insteek. Daarin vinden we elkaar, we spreken dezelfde taal.” Klaasjan: “En zo is het!”


Meer weten?

Benieuwd naar ETB Van de Beek? Klik hier. Ook in dit verhaal en dit verhaal zie je Van de Beek in actie. We deelden al eerder dit verhaal al over onze samenwerking met Konings Transportbanden. Meer we ten over onze droogsystemen? Klik hier voor mestdroogsystemen en hier voor droogsystemen voor compost. Kunnen we eens met je meedenken? Klik hier.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page