top of page
  • Foto van schrijverSalomons Groep Admin

Degelijke samenwerking voor een degelijk product

Bijgewerkt op: 21 mei 2021

Als je ons een beetje volgt weet je dat we graag samenwerken. Samen met jou als klant om de beste oplossingen te bedenken en uit te proberen. Samen met samenwerkingspartners als het gaat om software, hardware, techniek, machines en materialen. Zo zijn we dealer voor Konings Transportbanden. Een samenwerking waarin elkaar letterlijk en figuurlijk versterken mooi tot uiting komt. In dit artikel vertellen Klaasjan Salomons en Anton

Teunissen (bedrijfsleider Konings Transportbanden) over die samenwerking.


Konings Transportbanden

Anton Teunissen
Anton Teunissen

Konings Transportbanden is een bekende naam in de transportbanden bouw. Hun klanten komen voor 50% uit de agro-hoek, 50% uit de industrie. Konings Transportbanden levert voor onze mestdroogsystemen en composteersystemen de transportbanden. Klaasjan: “En dat is niet zomaar want in de pluimveemarkt is Konings Transportbanden al 25 jaar een bekende speler.” Anton: “Bij Salomons hangt al zo’n 20 jaar een transportband van ons in de mestloods. Ondanks jarenlange blootstelling aan zware invloeden van o.a. ammoniak, blijft onze transportband stug doorlopen. Dat is de kwaliteit waar wij om bekend staan.”


Samenwerking

Waarom de samenwerking tussen Salomons en Konings een succes is, komt door de gemeenschappelijke waarden die ze nastreven. Anton: “De degelijkheid en betrouwbaarheid die wij belangrijk vinden als bedrijf en in onze producten, zien we ook bij Salomons terug. Klaasjan: “Konings levert echt betere banden, van hele goede kwaliteit. Door dit degelijke, betrouwbare product te gebruiken in onze droogsystemen kunnen wij erop rekenen dat ons systeem werkt.”


“De degelijkheid en betrouwbaarheid die wij belangrijk vinden als bedrijf en in onze producten, zien we ook bij Salomons terug."

Tekst gaat verder onder de foto


Kwaliteit

Klaasjan Salomons
Klaasjan Salomons

Oog voor kwaliteit verbindt Salomons en Konings. Anton: “Wij werken met zwaarder vakwerk buisconstructies die zorgen voor een hoge stabiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor zijn onze transportbanden misschien niet de goedkoopste maar gaan de banden wel 10-15 jaar langer mee dan die van concurrenten in de markt. Oftewel, op de langere termijn ben je met onze banden goedkoper uit. Klaasjan: “Levensduur en duurzaamheid van mestdroogsystemen vinden wij belangrijke uitgangspunten. Zeker in een mestloods zijn de transportbanden aan veel invloeden onderhevig; warmte, vocht uit de mest of compost, ammoniak. Wij zien dat de Konings transportbanden zich goed houden onder deze omstandigheden. Dat maakt dat we graag met hen samenwerken zodat we onze klanten zeker weten het beste bieden.”


"In een mestloods zijn de transportbanden aan veel invloeden onderhevig; warmte, vocht uit de mest of compost, ammoniak. Wij zien dat de Konings transportbanden zich goed houden onder deze omstandigheden."

Meer weten?

Benieuwd naar Konings Transportbanden? Klik hier. Meer weten over onze droogsystemen? Klik hier voor mestdroogsystemen en hier voor droogsystemen voor compost.

Klik voor contact, hier.


Comentarios


bottom of page