top of page
  • Foto van schrijverSalomons Groep Admin

Mestdrogen: van eerste contact tot rendement uit mest

Inmiddels wel overtuigd dat mestdrogen je rendement gaat opleveren, maar zou wat meer inzicht in ‘wat nu’ wel fijn zijn? Graag praten we je bij over onze samenwerkwijze met klanten. Welke stappen doorlopen we in het proces van offerte tot installatie en gebruik? Welke keuzemomenten er zijn er? Hoe houd jij regie op het proces en waar in het proces ontzorgen we je? Lees verder.


Stappen in samenwerkingsproces

Globaal doorlopen we met onze klant de volgende stappen:


1. Eerste contact

Om jouw optimaal te helpen bij je vraag is het belangrijk dat we weten wat er speelt. Tegen welke problemen loop je aan? Welke zaken moeten echt anders en opgelost worden? Over wat voor mestloods hebben we het? Welke soort mest? En heb je verbouwplannen of moet de installatie in je huidige schuur passen? Wat zijn de maten van je mestloods? Is er internet aanwezig? In ons eerste contact verkennen we met je jouw gewenste oplossingen. Ook komen we graag even kijken om te zien welke mogelijkheden er zijn en om jou en je bedrijf te leren kennen.

2. Offertefase

Als de basisuitgangspunten zijn vastgesteld, gaan we voor je aan de slag om een offerte op te stellen die aansluit bij je uitgangspunten. Hierbij wordt rekening gehouden met de oppervlakte, productie en mestsoort. Hierin hanteren we onze eigen, bewezen en succesvolle formule voor een optimaal resultaat.

3. Orderfase

Als we het eens zijn over de offerte, overleggen we een voorlopige planning met je. Ook wordt de montage ingepland en bestellen we alle materialen die we nodig hebben.

4. Montage/installatie

Aan de slag. Salomons Techniek monteert het systeem en een erkend installatiebedrijf, een partner waar we regelmatig mee samenwerken, installeert de elektra. Bekijk onze verschillende mestdroogsystemen hier.


Lees verder na de foto's

5. Opstarten installatie

Dan komt het moment van opstarten van het droogproces en de installatie. We begeleiden je nauw bij het instellen van een goede basis. Dankzij de webinterface kunnen we op afstand meekijken en monitoren wanneer je dit wilt.


6. Controle

Naast monitoring op afstand komt Salomons Techniek ook nog een keer langs om te beoordelen of het droogproces op de juiste manier verloopt en of er nog andere zaken zijn waar we op kunnen acteren.

Samenwerken?

Eens verkennen of een mestdroogsysteem in jouw loods zou passen? Zoek dan contact of doe zelf de eerste aanzet en vul de mestscan in. Voor de snelbeslissers en speciaal voor lezers van de nieuwsbrief, hebben we een leuke actie, bekijk de actie hier.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page