top of page
  • Foto van schrijverSalomons Groep Admin

Investeer mee in Salomons Poultry Farms in Ghana

Bijgewerkt op: 1 dec. 2021

Zoals je waarschijnlijk wel weet openen we op dit moment een nieuwe locatie van Salomons Groep in Ghana; Salomons Poultry Farms. Het doel? Werkgelegenheid creëren, Ghaneese pluimveehouders op te leiden en een ontwikkel- en efficiëntieslag te maken als het gaat om eierenproductie in dit mooie Afrikaanse land. In dit, dit en dit artikel lees je er alles over. We zoeken nu investeerders die de financiering van dit project mogelijk maken. Iets voor jou?

Geld verstrekken

Omdat we een bepaalde evenredigheid willen houden in het verstrekken van leningen of kapitaal zijn we nog steeds op zoek naar personen of bedrijven die tegen een aantrekkelijke rente van 5% geld willen uitlenen aan Salomons Groep Dronten voor de financiering van Salomons Poultry Farms.

Voorwaarden en voordelen lening

  • Een minimale verstrekking van 10.000 euro. Aflossing vindt plaats op het moment van in productie komen van het eerste koppel leghennen.

  • Een aantrekkelijke rente van 5%. Dit wordt vanaf het moment van inbreng vergoed en per kwartaal afgerekend.


"Een win-win situatie: een aantrekkelijke vergoeding voor jou als geldverstrekker én bijdrage aan de ontwikkeling van kansarme gebieden."


Win-win

Door het lenen van geld aan dit project ontstaat er een win-win situatie: een aantrekkelijke vergoeding voor jou als geldverstrekker én bijdrage aan de ontwikkeling van kansarme gebieden, zoals het noorden van Ghana. De doelstelling van Salomons Poultry Farms is namelijk ook dat belangeloos 30% van het resultaat terugvloeit naar de lokale community, door dit geld en onze kennis te gebruiken voor scholing, watervoorziening en kinderopvang.

Collega’s gezocht voor werkbezoeken

Het voornemen is dat er minimaal één keer per kwartaal een werkbezoek vanuit Nederland naar de locatie in Ghana plaatsvindt. Zeker zodra het bedrijf in productie is zijn we op zoek naar collega pluimveehouders of mensen uit de periferie die het leuk vinden zo’n werkbezoek van een week te doen. Het idee is dat je je kennis en expertise deelt met de collega’s en mensen daar. Naast een onwijs leuke ervaring bieden we je hier, in overleg, een passende vergoeding voor.


"Het idee is dat je je kennis en expertise deelt met de collega’s en mensen daar."

Meer info

Wil je Salomons Groep Dronten geld lenen voor dit project? Zoek dat z.s.m. contact. Dan vertellen je meer en haken we je aan. Zijn de werkbezoeken iets voor jou? Laat het dan ook weten. We horen je graag!

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page