top of page
  • hallo5065

Salomons goes Ghana: hoe staan we ervoor?

Het is al even geleden dat we het over Salomons Poultry Farms hebben gehad. Er is veel gebeurd, dus we praten je graag bij! Om een stabiel inkomen te hebben voor onze lokale manager Emmanuel zijn we nu ongeveer een jaar bezig met het inkopen van eieren in het Zuiden, en die verkopen in het Noorden. Zo bouwen we een mooi netwerk op met afnemers voor de eieren, en zorgen we alvast voor een inkomen voor Emmanuel zo lang de stal er nog niet is. Ook bevestigt het de hoge verkoopprijzen voor de eieren. In de laatste paar maanden zijn de verkoopprijzen in Noord-Ghana weer met ruim 10% gestegen. Een goed vooruitzicht!


In de startblokken voor de bouw

En dan natuurlijk de bouw van de stal. De voorbereidingen zijn getroffen. Tijdens ons vorige bezoek aan Ghana hebben we de begroting en de tekeningen besproken. Inmiddels is de inventaris gekocht en staan we in de startblokken.


Investeren tegen een goed rentepercentage

Voordat we starten willen we alle financiën goed geregeld hebben. We zijn nog bezig met de laatste financiën die nodig zijn om straks de aankoop en aanwas van jonge hennen te financieren. Als dat rond is, kunnen we officieel starten! We zoeken daarom ook geïnteresseerden om tegen een goed rentepercentage te investeren in het project. Zo gaan we er samen voor om 30% van de winst weer lokaal te investeren! We praten je graag bij over de mogelijkheden.Meer weten of vragen?

Wil je meer weten of een steentje bijdragen aan dit project? Neem contact Via onze nieuwsbrief en social mediakanalen houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page