Disclaimer

Hoewel de grootste zorg wordt besteed aan de inhoud van deze website, kan Salomons Groep Dronten (opererende onder handelsnamen KJS Holding BV, Pluimveebedrijf Salomons, Salomons Olsterpad BV en Salomons Agro BV) niet aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of schade die uit het gebruik van deze website, direct of indirect, zou kunnen voortvloeien. Salomons Groep Dronten aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites.

Copyright

Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Salomons Groep Dronten worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of publicatie op welke wijze dan ook

Pluimvee

In onze pluimveebedrijven zorgen onze kippen dagelijks voor verse biologische, vrije uitloop- en scharreleieren. Onze Handel ontzorgt (pluim)veehouders als het gaat om transport en handel van mest. Onze Techniek voorziet in droogsystemen voor mest en compost, klimaat- en staltechnieken en automatisering voor het optimaal managen van een agrarisch bedrijf. 

Contact

0321 331 948

Info@salomons-dronten.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op social media:

FB_wit.png
Instagram_wit.png
LinkedIn_wit.png

Salomons Groep Dronten