1/7

Sushilla

Ons team bestaat uit een aantal leuke, hardwerkende professionals. Sushilla is een van die mensen en werkt bij ons als [functie]. Leer haar hieronder beter kennen.

"Ik ben altijd buiten en in de stallen. Mijn werkdag bestaat uit routines, gezondheidsrondjes en allerlei reparaties die nodig zijn voor het goed managen van het bedrijf en de zorg voor de kippen.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat het veelzijdig is. Je krijgt de kans verschillende apparaten te besturen, mee te werken aan wat zich voordoet. Ik leer elke dag weer een beetje bij. 

Het kleine team maakt dat het eerder een soort familie is waarmee je werkt. Dat vind ik prettig werken. Als je iets geregeld wilt hebben dan is dat snel geregeld. Klaasjan is een man van z'n woord en voor mij een baas van goud!

Naast m'n werk sport ik veel. Ook ben ik altijd bezig met mijn hond en vind ik de gezelligheid van vrienden om mij heen erg fijn!"

[contactgegevens]

130 Salomons_DSC1247.jpg

Leer de anderen kennen

Pluimvee

In onze pluimveebedrijven zorgen onze kippen dagelijks voor verse biologische, vrije uitloop- en scharreleieren. Onze Handel ontzorgt (pluim)veehouders als het gaat om transport en handel van mest. Onze Techniek voorziet in droogsystemen voor mest en compost, klimaat- en staltechnieken en automatisering voor het optimaal managen van een agrarisch bedrijf. 

Contact

0321 331 948

Info@salomons-dronten.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op social media:

FB_wit.png
Instagram_wit.png
LinkedIn_wit.png

Salomons Groep Dronten